Verzenden & retourneren

Al uw bestellingen bij Primera De Driehoek worden bij u thuisbezorgd en via PostNL geleverd.

LEVERTIJD

Nagenoeg al onze goederen zijn uit voorraad leverbaar, tenzij anders vermeld. Tenminste twee keer per week komen bestelde artikelen binnen. Binnen een week na bestelling via de site staat uw order daarom voor u klaar om direct te worden opgehaald of om uitgeleverd te worden, afhankelijk van de door u gemaakte keuze bij bestelling. De gemiddelde levertijd bedraagt concreet circa 2-4 werkdagen.

AFHALEN NA ONTVANGST AFHAALBERICHT

Afhalen is alleen mogelijk na ontvangst van een afhaalbericht en ongeveer 2-3 werkdagen na bestelling via de site. U kunt online betalen, maar ook contant (gepast) of met PIN bij Primera De Driehoek, zonder bijkomende kosten!
Gelieve altijd op een bevestiging te wachten alvorens u uw artikel afhaalt, om teleurstelling te voorkomen!
Afhalen kan met het afhaalbericht zonder nadere afspraak binnen de gestelde openingstijden van Primera De Driehoek:

Maandag t/m vrijdag tussen 7.30 en 18.00 uur en zaterdag tussen 08:00 en 17:00.
U bent welkom bij Primera De Driehoek, op onderstaand adresj:
Primera De Driehoek

Driebergenstraat 321

2546 BJ  Den Haag

LEVERING – HOE GAAT DAT IN ZIJN WERK?

Orders worden bezorgd door PostNL.

U ontvangt een bericht met track & trace nummer van uw pakket zodra het pakket naar u onderweg is zodat u uw zending kunt volgen, maar u kunt in dat geval geen afspraak maken. PostNL zorgt ervoor dat het pakket snel bij u thuis wordt afgeleverd. Bent u niet thuis? Dan levert PostNL het pakketje bij de buren af of probeert PostNL het gewoon opnieuw! van uw bestelling.


NA ONTVANGST

Vanaf het moment van aflevering is het geleverde artikel voor uw rekening en risico. Van u wordt verwacht dat u het geleverde zo spoedig mogelijk controleert op volledigheid en bijvoorbeeld schade door transport.
Indien u onverhoopt schade of onvolkomenheden constateert, dan vragen wij u dit zo snel mogelijk kenbaar te maken aan Primera De Driehoek. Dat mag telefonisch maar

ONVERHOOPT NIET TEVREDEN? U kunt uw BESTELLING RETOURNEREN

U heeft als klant bij het doen van een koop op afstand het recht op een wettelijke zichttermijn of bedenktijd van 14 kalenderdagen.

Gedurende deze periode mag u het artikel uit de verpakking halen en bekijken. Als u nog niet zeker weet of u het artikel wilt houden mag u het nog niet in gebruik nemen. We adviseren u verder altijd de verpakking te bewaren.

Onverhoopte klachten zullen in alle redelijkheid door Primera De Driehoek worden afgehandeld; in eerste instantie door bijvoorbeeld voor te stellen een gebrekkig of ontbrekend onderdeel na te zenden.

Het staat u echter vrij om de koop binnen de gestelde termijn te ontbinden, zelfs zonder opgaaf van redenen. Dat betekent dat u vanaf dat moment verantwoordelijk bent voor het per omgaande retourneren van uw aankoop,indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

 

U kunt u aankoop naar onze winkel. Na ontvangst en controle zullen we uw aankoopbedrag binnen 1 week terugbetalen.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op: wij helpen u graag verder!

Email: info@primeradedriehoek.nl
Tel. 070-329 4741 / vanuit het buitenland (bijvoorbeeld België): tel. 0031-703294741